Om mitbarnstrivsel.dk

Hvad laver vi her hos MitBarnsTrivsel?

Vi får som forældre indtryk fra alle sider

Og det kan derfor være svært at navigere i en verden af konstante indtryk og input fra alle sider. Vi vil her på siden forsøge at koge de indtryk ned, sådan at det bliver nemmere for dig at finde rundt i. Vi vil samtidig inspirere dig til hvor man kan hente de bedste tilbud til forskellige aktiviteter som understøtter barnets trivsel, udvikling og læring.

Giv dit barn de bedste forudsætninger

At give vores børn bedre forudsætninger for at klare sig i livet, er stort de fleste forældres mission her i livet. Men hvor kan vi så gøre en forskel?

Svaret er simpelt. Hjemme. Det er i hjemmet vi kan gøre en forskel for vores børn. I institutionen, skolen, frititdsordningen, etc.. er rammerne som regel sat for vores børns trivsel, udvikling og læring. Der skal selvfølgelig også vær fokus på at barnet trives her. Men i det store hele hvor tingene fungere, er det i hjemmet vi kan give vores børns selvværd, motorik, læsevaner, osv. et skub i den rigtige retning – selvfølgelig på en måde hvor vores børn også trives og synes det er sjovt 🙂

Så hvad gør du nu?

Gå ind på bloggen og bliv inspireret til hvordan du kan gøre en forskel for dit barn. Husk at selvom ambitionen er at bygge en motorik bane, læse for eller sammen, give kys og kram, så understøtter alle disse ting trivsel, udvikling og læring.

Husk! har du spørgsmål til siden er du mere end velkommen til at sende os en mail eller kommentere på indlæg, så vender vi tilbage hurtigst muligt 🙂